UTorrent magától belassul ha elindítok egy programot?
Figyelt kérdés
Az uTorrentben lelassul a letöltési sebbesség, ha elindítok egy programot. Legyen az egy játék (ami teljesen offline) vagy a böngésző. Elég zavaró hogy letöltés közben semmi mást nem tudok csinálni a gépen, mert úgy lelassul a letöltés hogy soha nem érne le amit épp töltök. Próbáltam a beállításoknál keresni valami automatikus cuccot, amit ezt okozhatja, de nem találtam semmit. Van ötletetek?2012. okt. 7. 14:55
1/5 anonim válasza:
milyen géped van?lehet,hogy amiatt,hogy kevés neki a proci,vagy valami.más programmal,pl qBittorrentel próbáltad már?
2/5 A kérdező kommentje:
Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz proci
megpróbálom a BitTorrentet
2012. okt. 7. 16:38
3/5 anonim válasza:
Pedig az vszeg amiatt lehet, meg esetleg vinyóleterheltség miatt, mert nálam is ezt csinálja, csak nálad játéknál, az enyémen meg pl. már kisebb programoknál is.
4/5 anonim válasza:
*Ja, és bittorrent klienst használok már jóideje, mert a utorrenttel több gondom is volt.
5/5 anonim válasza:
próbáld ki a qBittorrentet vagy a Vuze-t,ezek a legjobbak.bár a Vuze-hez 400MB ram,és jó sok proci...de nekem 1,6GHZ-en(persze 2 magoson)már tökéletesen elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!