Hogy tudnék a telefonnal netezni a laptopon keresztül?
Figyelt kérdés
Kollégiumban vagyok, és van egy N5110 dell laptopom.
És van egy SGS plus telefonom. És van VPN szerverem, amivel úgye tudok mindent csinálni a laptopon. És rátudnék-e csatlakozni a telefonnal a laptopra, és úgymond a laptopon keresztül netezni? Mert ha csak simán wifin vagyok, a proxy miatt le van tiltva minden (Viber). És ha a laptopon keresztül tudnék valahogy netezni akkor elvileg működnie kellen-e mindennek.
Valaki esetleg valami segítség? Vagy ha hatalmas baromságot kérdeztem, akkor azt is megtudná mondani valaki? :D
2012. okt. 7. 14:42
1/4 anonim válasza:
Ha a telefonod támogatja az internetmegosztást, akkor azt keresd meg a beállítások között(nekem a vezeték nélküli hálózatokban van). Azt ha aktiválod akkor a laptopon úgy fog megjelenni mint a wifi, csak csatlakozol és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Őőő pont fordítva szeretném csinálni. Mert ahogy te mondtad, úgy a mobil netjét ( ha lenne mobil netem) osztanám meg a laptoppal. De én a laptopról akarom a mobilra megosztani a netet :)
2012. okt. 7. 15:05
3/4 anonim válasza:
gépre keresel egy wifi megosztó programot,és megosztod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!