Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem működik a torrent koliba,...

Nem működik a torrent koliba, hogyan állítsak be olyan proxyt amivel működne?

Figyelt kérdés
Koliban vagyok, hálózathoz van külön proxynk, de nem enged torrenten tölteni. Hogyan tudnék torrentezni (fontos lenne!)?
2012. okt. 7. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont azért van külön proxy, hogy ne kezdjen el a fél koli torrentezni, hogy aztán ne lehessen majd netezni senkinek, mert valaki épp a barátok közt 6 ezredik részét vagy tyúkszexet húz le enkórról.

Haverkodj a rendszergazdával, aztán lehet, hogy kitalál neked valamit.

Régebben voltak olyan oldalak, amin keresztül http porton küldte le a letöltött torrenteket, ilyet lehet keresni. (persze fizetős) Vagy körbekérdezel, hogy VPN hálozatot mennyire lehet bentről használni és befizetsz egy olyanra. Esetleg veszel egy kellően gyors és adatkorlát nélküli mobilnetet.

2012. okt. 7. 15:51
 2/2 anonim válasza:

az oom.hu -t használom. Olyan portra rakták ami kb minden koliból megy, innen a Nyíregyháziból is, pedig itt aztán durva a helyzet.

2-3 hetente néha van hogy magyar szerverük bedöglik 1 órára, vagy ha tovább, akkor általában ilyen bónusz napokkal kárpótolnak, de végeredményben nagyon jó.

Annyi hogy én inkább játékra használom, nem tudom téged a torrenttel imádni fognak-e. :)

2013. jan. 28. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!