Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » World of Warcraft-ban az új...

World of Warcraft-ban az új patch. Mit csinálja túlpatchelés esetén?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy addig nem engedett fel, míg le nem töltöm a patchet. Hát letöltöttem és most meg nem megy a tört szeró :/ Hogy tudnám vissza csinálni, kitörölni netán a patchet? Olvastam, róla h vagy letörlöm v vmit kitörlök.. Konkrétabban valaki eltudná magyarázni?
2009. aug. 5. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Túlpatchelés esetén

Ha nem töröltük a launcher.exe-t vagy nem telepítettük a TLaunchert, előfordulhat hogy egy új patch megjelenésekor az automatikusan letölti és feltelepíti azt. Ez kellemetlen lehet, mivel ilyenkor általában nem tudunk a még régebbi verziót futtató szerverhez kapcsolódni.

Két megoldás kínálkozik:

- megvárjuk míg a szerver átáll az új verzióra :D

- visszatérünk a régebbi patchre

Az utóbbi megoldásnál a WoW\Data könyvtárból törölni kell a Patch-el kezdődő nevű .MPQ kiterjesztésű fájlokat. Ezután a WoW könyvtárában lévő repair.exe-t kell futtatni és az alsó gombra kattintani. ez a program visszaállítja a klienst az eredeti (3.0.0) verziójára.

2009. aug. 5. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
2009. aug. 5. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Aki ide írt, az fel venne msnre, talán. Mert nem tudom megcsinálni!!!!!!! Legyenszíves, minél gyorsabban! MSN: xy.andris@freemail.hu
2009. aug. 5. 18:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi elgépeltem. EZ A JÓ: xy.andras@freemail.hu
2009. aug. 5. 18:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Áhhh.... nagyon régen voltam msn :D Az első MSN a jó :D XD xy.andris@freemail.hu
2009. aug. 5. 18:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké. Megvan már... :)
2009. aug. 5. 18:45
 7/8 anonim válasza:

Részletes leírást a patchelés folyamatáról.. avagy a fentebb említett műveletekről itt találsz (patchelket itt le tudod tölteni plusz a játékot kiegészítővel :) ) remélem nagy segítség volt

A LINK: [link]

2010. jún. 6. 20:48
 8/8 xyslim válasza:

Nekem 4.2.0-ról kéne vissza 4.0.6a-ra.

Valaki esetleg ezzel kapcsolatban is tudna segíteni??

2011. júl. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!