Lányok, fiúk! Ti hány lájkot szoktatok kapni Facebookon a profilképetekre?
Légyszi kort és nemet is írjatok, meg persze azt is hogy hány ismerősötök van, mert attól is függ a lájkok száma. Én 60-70 lájkot kapok a képeimre, de nincs sok ismerősöm csak akit TÉNYLEG ismerek, szóval 430 ember kb. A másik, hogy soha senkit nem kértem meg hogy lájkolják a képem, és soha nem is osztottam meg őket.
15/l
kb 300 ismerősöm van és olyan 10 körül kaptam az uccsóra.de egyébként meg lesz@rom,ja és nem cserélgetem minden órába a képet :P
21/F
regisztrálásnál állítottam be a profilképemet, azóta úgy van.
eddig 0 lájkot kaptam rá, és őszintén remélem, hogy ez így is marad. az első lájkoló lesz az első ember, akit kivágok az ismerőseim közül, az biztos.
Hogy a fakkba kaptok annyi like-ot? o.o
500 koruli az ismeroseim szama (folyamatosan fogy, torlom oket)
Hogyha nem rolam van, hanem valami netes kep kedvenc dolgaimrol akkor 0-3 ha rolam akkor meg 5-19.
En sem kertem meg senkit hogy lajkolja vagy megossza vagy barmit csinaljon vele. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!