Hogyan zajlik egy rendelés ebből a webshopból, mi a tapasztalatod? (dx.com)
Rendeltem párszor ált. 2 hét altt ide szokott érni, ha nincs nagy fennakadás.
Nem voltak plusz költségek eddig, de most variálták a vámszabályokat, szóval fene tudja mi lesz...
Rendeltem - teljesen korrekt cég!
Fizetés előre kell történjen - PayPal-on kersztül...
A csomag Kínából jön..
(bár van Direct EU-s termékek is, de csak pár darab, az viszont 1héten belül megkapod - tapasztalat, azt angliából adják fel)
Idő átlag 2hét, de akár 4-6hét is lehet...
Egyébköltség nincs, de mindenképpen regisztrált postával kérd, ez ilyen plusz 2$ körül, de ha egy adott összeg felett rendelsz, akkor ingyenes a regisztrált posta is!
Vámkérdések (mivel EU-n kívüli termék):
22€-ig (~6.000 Ft-ig) vámmentes
150€-ig (~40.000 Ft-ig) vámmentes, de ÁFA (27%) köteles
efölött vám (0-15%) és ÁFA (27%) köteles
Te esetedbe a ~4.000 Ft termék esetén nincs plusz költséged - egyedül amikor kosárba rakod a terméket és fizetnél - nézd meg, hogy a "Add Registered" gomb megnyomásával több lesz-e az össze ~2$-val, ha igen, akkor ennyi plusz költsége van, de cserébe regisztrált csomagod lesz - a sima "ingyenes posta" esetbébe 100% hogy a Magya Posta munkatársai lenyúlják, így megéri az a minimális plusz 2$...
Megnéztem
~20$-tól van ingyenes regisztrált postás szállítás
illetve 30$ felett van EMS (gyors posta) szállítás, viszont ez írtó drága (~+20$), de cserébe 1-2 héten belül biztosan megkapod kínából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!