Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube-os videók előtti...

Youtube-os videók előtti félperces reklámból kap részesedést a videó feltöltője?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 18:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, kap. Ezt hívjuk partnerségnek.
2012. okt. 4. 18:47
 2/2 anonim válasza:

Nekem pont a minap jött erről egy e-mail, hogy már annyira nézett egy-két videóm, hogy tehetnék eléjük reklámot. Hát, meg is csináltam, persze nem lehet mindegyik videóhoz rakni, de elvileg most már néhány közülük hasznot is hozhat nekem. Persze azért át kellett rágjam magam előtte egy hatalmas jogi maszlagon. Miszerint: csak akkor kapok érte pénzt, ha a reklámra rákattintanak és ha ez a kattintásszám megüt egy minimum kvótát.

Természetesen nem jöhet a kattintás az én IP-címemről vagy egy másikról többször stb. Valamint: ha a Youtube csapata megpróbálja nekem folyósítani a zs-t, akkor x időn belül lehetővé kell tegyem, különben elúszik. Egyébként ezt nem igazán értem, hogyan akarják megtenni, mert nem is kért semmi bankszámlaszámot vagy ilyesmi, de annyira nem is érdekelt, hogy én most ezzel akasztok-e vagy sem valamiféle kis zsebpénzt. Csupán kíváncsi voltam, hogy mennyibe tartana az egész procedúra. Ha meg majd jön esetleg valami üzenet erről, akkor örülni fogok és leírom, mi volt benne :)

De egyébként, akik nagyban csinálják és erre rendezkedtek be, azok igen, kapnak a videóik melletti, közbeni, előtti reklámokért pénzt.

2012. okt. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!