Miért lett néma a rádió?
Figyelt kérdés
A régi PC-n kiválóan szól a Windows Media Playeren a néhány másodperces pufferelés után, az uj gépen mégcsak nem is pufferel (0%-on marad).Mi lehet az oka?
2009. aug. 4. 19:52
1/7 anonim válasza:
inkább a radiotower.com ot hallgasd.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak hallgatnám, mert ott sem szólal meg a ketyere!Egyébként a hangszóró jó, csak valahol a beállitás hibádzik? Vagy egy pipa, vagy - remélem - valami apróság?Ennek kideritésére kérdezem a tisztelt nagyérdeműt.
Továbbra is várom a jobbnál jobb tanácsaitokat.
2009. aug. 4. 21:51
3/7 anonim válasza:
lol meik rádio? :DD
ha megmondanád sztem választ is kapnál
4/7 A kérdező kommentje:
T.22:17- a válaszod - melyet köszönök - nem értem. A linken megjelöltem (az egyiket). Az első válaszoló által ajánlott sem jött be, hangilag. Vagyis a pufferelés marad a nullán.
2009. aug. 5. 07:35
5/7 anonim válasza:
Másfajta tűzfal beállítás? esetleg nem engedi ki a playert netre.
6/7 A kérdező kommentje:
T. 13:33--- Az egyik kérdésre a válaszoló az alábbi linket küldte:Belenéztem és például a "country" alattiaknál volt, amelyik megszólalt, volt amelyik nem.Akkor, hogy is van ez a tűzfalas dolog?Ha mégis hozzá kell piszkálni,azt miként tegyem?
2009. aug. 6. 14:30
7/7 anonim válasza:
Hát ha van akár egyetlen kivétel is amire kienged, akkor sajna nem valószínű a tűzfal. Más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!