Hogy tudom a telefonomon az internetet használni?
Először tisztázni kellene, hogy modem-ről, routerről, vagy wifi-s modemről beszélünk.
Meg, hogy mihez akar csatalkozni és hogyan.
"TP-LINKes modemes netem van"
olyan biztos nincs...
Nos, köszönöm az első választ, még mindig nem nagyon tudom, hogy mit csináljak vele, de megpróbálok visszaállítani..
Az a helyzet, hogy vezetékes net, és van egy elosztó, hogy számítógépről, laptopról és mobilról is lehessen netezni. És először valahogy beállítottam mindent. Már tényleg nem tudom hogy. A telefonom meg mióta, véletlen rányomtam az elfelejtre, azóta nem tudom. Kéri a jelszavam, és nem tudom melyik az. Amik a router alján vannak felragasztott szám sorok, azokat próbáltam meg beírni, de egyikkel sem működött.
A router aljára nem jelszavak vannak ragasztva, hanem a router adatai annak köze nincs hozzá.
Nézd meg a gépről mi a jelszó. Ha az tud csatlakozni akkor a routerre is be lehet lépni.
Nyilván be tudsz lépni, hogyha beállítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!