Be lehet jelentkezni a facebook-ra invisible módban?
Figyelt kérdés
Vagyis ,a ki fent van a chaten, ne láthassa, hogy fent vagyok.#Facebook #láthatatlan mód
2012. okt. 3. 20:13
1/2 anonim válasza:
Bejelentkezés után a chatnél jobb alsó sarokban kattintasz a fogaskerékre, majd a "Chat kikapcsolása" opcióra kattintasz.
2/2 Relative válasza:
"Bejelentkezés után a chatnél jobb alsó sarokban kattintasz a fogaskerékre, majd a "Chat kikapcsolása" opcióra kattintasz."
A kérdező szerintem nem arra volt kíváncsi, hogy ki lehet-e kapcsolni a chat-et. Hanem arra, hogy eleve úgy jelentkezel be a közösségi oldalra, hogy már eleve ki van kapcsolva. Engem is ez érdekel.
A www.facebook.com oldal nem kíván fel olyan opciót, mint például anno a Windows Live (MSN), ahol belépéskor kiválaszthattuk, hogy elfoglalt, elérhető, láthatatlan vagy egyéb állapotokban kívánunk belépni.
Ugyanakkor mivel a Facebook elérhető más platformokról is (Pl: Skype), ahol nem biztos, hogy a Facebook chat aktiválva van, úgy gondolom, hogy van rá mód, hogy "invisible" módban jelentkezzünk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!