Facebookon mennyre pontos az a meghatározás, hogy honnan vagy belépve? Értem ez alatt azt, hogy a fiókbeállításoknál meg tudod nézni hogy honnan és milyen operációs rendszeren lépett be valaki.
Figyelt kérdés
Pl: ha azt írja ki hogy Dunaújváros akkor hihető? Mert akkor vki belépett az én facebookomra miközbe Dunaújvárostól kb 100 km-re vagyok.2012. okt. 3. 19:47
1/4 Argloss válasza:
Nem pontos, ha jól emlékszem oda is van írva.
Teszteld le. Az IP címedet megnézheted mondjuk itt: [link]
A facebookon ha ráviszed az egeret a helyre, akkor kiírja a bejelentkezéshez tartozó IP címet.
2/4 A kérdező kommentje:
Rávittem az egeret Dunaújvárosra és más IP címet írt ki.Ebből még nem tudom ,hogy tényleg Dunaújvárosból léptek-e be.
2012. okt. 4. 20:12
3/4 Argloss válasza:
A legtöbb szolgáltató dinamikus ip-t ad, ami annyit tesz, hogy az IP-d napi szinten akár többször is változhat.
Viszont ha megnézed a címedet és facebook-on is, akkor már tudhatod, hogy éppen most hova képzel téged, mert akár te is lehettél az a Dunaújváros, ahogy én is voltam már Budapesti és Miskolci lakos is a facebook szerint. Csak én UPC-s vagyok, szóval címből tudom (nagyon ritkán változik az IP), hogy én én vagyok, akkor is, ha éppen sok száz kilométerrel távolabb lévő helyet is ír ki...
Ha biztosra akarsz menni akkor változtass jelszót.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. De idáig mindig pontosan tudta, honnan léptem be, miért hibázna most? Mondjuk 10-ből 10-szer tudta.
2012. okt. 4. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!