Miért van csak 1 Megabites letöltésem egy 5 megabites csomagnál?
Figyelt kérdés
Amióta megjelent az 5mbites csomagok nekem a 2 Megáról nemhogy 5 de vissza lement 1 re,tehát 128 kbit. Amit kisbetűvel meg is fogalmaznak hogy garantált 1 Mbit. Azt mondják nincs kiépítés a város teljes részére És nem is lessz ha csak nem kezdeményeznek a lakosok petició stb. Csak a centrumban,ez kb a város fele,és a lakosok nagy része pont nem a centrumba laknak. Elég undorító a T-home már fundamentális alapjaiban is mikor anno matáv néven árulták a szolgáltatásukat,akkor is sok vitám volt velük. NEKTEK IS 5 Mbit HELYETT 1 VAN? Vagy csak az én városomban (Túrkeve) van ilyen helyzetbe?2012. okt. 3. 14:32
11/14 A kérdező kommentje:
Hát egy jól kordinált letöltési menedzsmentel figyelemmel kisérheted és beoszthatod a havi letöltéseid de 40 giga nekem elég lenne. Mer ok egy game letöltés 25 giga. És 1 heti youtubozás netezés flash és egyéb kéretlen tartalommal adblocktól függetlenül olyan 10 giga szoval be lehetne osztani.
2012. okt. 3. 15:18
12/14 anonim válasza:
A mobilnetet túl is lehet terhelni könnyen, ha sokan használják egyszerre, fő időszakban délután brutál a válaszidő. 40 gb korláttal 60mbites netnél kb 3 nap élném fel, 4 HD film és hello. Nem beszélve a netes játékról, ami alkalmanként kb 3-400 mb adatforgalmat simán bonyolít.
13/14 A kérdező kommentje:
Már a minimum letöltési kínálat 10Mbit abbol garantált 1 és a maximum 120Mbit. Gazemberek! Meglévő nagyobb infrastruktúrával rendelkező városoknak növelik az egekbe a sávszélességet de basznak rá bővíteni a hálózatot azok számára akik 1 Mbit-el dísztelenkednek. Nem számít ezeknek semmi csak a profit. Az ügyfelek meg le vannak szarva.
2012. okt. 24. 18:56
14/14 A kérdező kommentje:
Nem bővítik hisz megtizedelné a mobilinternet előfizetőket. Valahányszor panaszkodtam ügyfélszolgálaton mindíg a mobil internetet dörgölték az orrom alá. El is küldtem őket a picsxba! Így szxpatják az én kis városomat és még kitudja hányat..
2012. okt. 24. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!