Facebookon hogy kell úgy kitörölni az üzeneteket, hogy ne csak nálam legyen kitörölve, hanem annál is, akivel üzeneteztem vagy épp chateltem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy chateltem egyik barátnőmmel (lényegtelen miről). Töröltem az üzeneteket, mert egy részt nincs szükségem rá, más részt a párom ne lássa. Nincs benne semmi extra, de azért mégse ne turkáljon az üzeneteim között, ha már tudja a jelszavam. Rámentem az üzenetek törlésére, de csak nálam lett kitörölve. A barátnőmnél még mindig megvoltak ugyanazok az üzenetek, amit én töröltem.2012. okt. 3. 04:07
2/8 anonim válasza:
Gondolkozz már! Lehet, hogy számodra mindenható az FB, de csúnya volna ha bárki fiókjában lehetne turkálni!
Amúgy barátod tudja barátnőd jelszavát is, hogy onnan is törölni kell?
4/8 A kérdező kommentje:
gondolkoztam, azért írtam. ha egy üzenetet törölni akarsz, akkor nyilván mindenhonnan akarod törölni, nem?
2012. okt. 3. 18:53
5/8 anonim válasza:
De az milyen lenne már, ha másnál is törlődne. Ha nem akarod, hogy látszódjon, akkor egyszerűen nem küldöd el.
Írsz egy levelet, lemásolod, elküldöd. Ha a tiédet megsemmisíted, a másik is megfog?
6/8 A kérdező kommentje:
milyen lenne? hát pont olyan lenne! nem értem mi ebben a felfoghatatlan. ti soha nem akartátok volna törölni?
2012. okt. 3. 23:49
7/8 anonim válasza:
Valaki küld neked egy fenyegető levelet. Te elmégy vele a rendőrségre, de mire beérsz a levél eltűnik, mert a másik elégette a saját példányát.
8/8 anonim válasza:
jogos amiket írtak, és igen ezt én is szerettem volna megcsinálni de lehetetlen...maximum megkéred a barátnődet hogy törölje azt a részt...de amúgy a párod hogy tudná megnézni a barátnődnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!