Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet eltávolítani a...

Hogy lehet eltávolítani a Mozillához "tartozó" sok hülyeséget?

Figyelt kérdés
Emotion ikonokat meg vmi funmoods-ot, meg van egy translate is meg bing meg egy csomó ilyen. Egy tiszta Mozillát akarok, de jó nekem az IE is, de ott ugyanez a problémám. Egy csomó fölösleges és zavaró hülyeség képződött, amitől még a google is csak megnehezíti a dolgomat és a facebookhoz is csak öt lépéssel jutok.
2012. okt. 2. 19:09
 1/5 algopirin ***** válasza:
100%

Az a sok kis szar nem a mozillahoz tartozik, azokat mind "te" telepítetted fel mert nem nézed amit csinálsz csak nyomod a nextet és sok telepítő van már főleg gagyi programoknál ami feltelepít neked extrába ilyen kisszarokat ha direkt nem "kéred" hogy nem akarod.

Elvileg le lehet szedni őket unistallal vagy egyéb módszerekkel de van amelyik egész ragaszkodó féle de sok szerencsét hozzá, kétlem sikerülni fog rendesen ha már ilyen szinten nem figyelted mire nyomsz rá csak "gyia".

2012. okt. 2. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen, fogalmatlan vagyok, biztos hülyeségből én telepítettem fel őket. Azt írod, ha nem jelzem külön, ha nem kérem. Igen, sokszor nem voltam résen, az biztos. Na de ezek direkt úgy is vannak kitalálva, nem? Elég baj. Megnehezít egy csomó mindent. Azt is írod, h nem olyan egyszerű megszabadulni tőlük. Nem is megy. :D
2012. okt. 2. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:

böngészőben a bővítmények kezelésénél (elvileg) ki tudod takarítani. de biztos ami biztos alapon telepített programok között is nézz szét, ami nem ismerős (és nem rendszerprogram) azt takarítsd ki

és legközelebb nem felelőtlenül kattingatni jobbra balra

2012. okt. 2. 20:00
 4/5 algopirin ***** válasza:

Ha van "Babylonod" az lesz szerintem az a "translate" is akkor megszívtad a többi talán menni fog..

Máskor meg figyelj oda.

Következő az lesz nem megy meg lassú meg szar, pedig a"hiba az ön készülékében van" :)

2012. okt. 2. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
2012. okt. 2. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!