Szegeden merre található DIGI üzlet?
A Digi honlapján található címek elavultak. Megnéztem őket, de egyik helyen sincs DIGI üzlet. Utána bejártam 2 és fél órán keresztül a fél várost, de még így sem találtam, még a trafikos is csak tippelt, hogy nézzem meg az Árkádban (ott is megnéztem, de nincs)
Tudja esetleg valaki, hogy merre található a szolgáltató boltja? (Neten próbáltam eredetileg netet rendelni tőlük, de a címmegadó résznél nem szerepel az én utcám, ezért keresek boltot, ott hátha tudnak nekem okosat mondani.)
Már megtaláltam a boltot, a Tisza Lajos körút 47. szám alatt (kissé eldugott helyen, az exicom bolt mellett).
Sajnos nem jártam sikerrel mivel az utcámban tényleg nem él a szolgáltatás. Nagy kár.
ezt a fórumot olvastad? hátha valaki megemlíti, merre is vannak Szegeden..bár beleolvastam 1-2 hozzászólásba, nem igazán dícsérik..biztos, hogy náluk akarsz netet?:)
Pont ma láttam Digis autót, majdnem elütött, mert meg akartam nézni, hogy rajta van-e az oldalán a címük:D
de akkor már nem is aktuális neked..mobilnet tényleg borzalom, nekem is az van, nem ajánlom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!