Windows XP tálcán levő tálcagombok sorrendjét hogy tudom felcserélni vagy az az egyik gombot egy hellyel arrébhúzni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 22:07
1/7 anonim válasza:
Tálcára jobb klikk, "Tálca zárolása" mellől a pipát kiveszed, átpakolod amit akarsz, aztán "visszazárod" :)
2/7 A kérdező kommentje:
De hogy tudom átpakolni? Az egérrel nem engedi húzni
2012. okt. 1. 22:21
3/7 anonim válasza:
De engedi az, csak kötött helyekre tudod betenni :) Mindig oda tesz egy kis "fekete jelölést" ahová éppen úgy gondolja hogy kerül. Ha nincs zárolva az ikonsor, és remélem egyről beszélünk, akkor mindenképpen engedi.
/Ugye gyorsindító eszköztárat akarod átrendezni?/
4/7 A kérdező kommentje:
Az internetes oldalak tálcagombjait szeretném felcesrélni :P
2012. okt. 1. 22:30
5/7 anonim válasza:
Az a Gyorsinditás eszköztára, a Tálca bal oldalán. Tálca üres résére jobb egérgomb, Tulajdonságok. Tálca és Startmenű tulajdonságai.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de én a lenti vízszintes csíkon lévő dolgokat szeretném felcserélni, azokat hogy kell?
2012. okt. 5. 21:59
7/7 anonim válasza:
Azt nem lehet, a Windows állítja be a sorrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!