Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon nagyon sok like ot...

Facebookon nagyon sok like ot kaptam a születésnapomra. Látom összegyűjti eseménynaplóba az összes köszöntést egy helyre. Van megoldás e arra, hogy egyszerre likeolnám vissza az összes köszöntést?

Figyelt kérdés

2012. szept. 27. 22:27
 1/9 Bola79 válasza:
köszönd meg szépen egyenként mindet, név szerint. úgy illik, és jól is esik egy koszi ha mar valaki küldött egy Boldog Szülinapot üzenetet
2012. szept. 27. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
így van!
2012. szept. 27. 22:36
 3/9 A kérdező kommentje:
oké mind az 1000 et megköszönöm akkor :D nc..
2012. szept. 27. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:

én mindig úgy csinálok, hogyha ők vették a fáradtságot, hogy felköszöntsenek, akkor én is veszem, hogy megköszönjem! Mindegyiket egyenként, és nem mindenkinek ugyanazt bemásolva, hanem az alapján, h ő hogy köszöntött fel. (pl "boldog szülinapot"-ra "kösz!" "Sok boldog szülinapot!!:)"-ra pedig +köszi szépen!! :)"

az a legkevesebb, hogy megköszönd, hogy gondoltak rád! :) mégha csak a fb emlékeztette őket, akkor is.

2012. szept. 27. 22:45
 5/9 A kérdező kommentje:
AKKOR ELMONDOM MÉG EGYSZER 1000 FELKÖSZÖNTÉSRŐL VAN SZÓ....
2012. szept. 27. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is nem kell csupa NAGY betűvel írni.

Másodszor is, hány embert ismersz valójában az 1000 vagy több közül(mert gondolom nem mindenki köszöntött fel)?

A kérdésre válaszolva: Nem, nem lehet az összeset egyszerre likeolni de ez a te bajod hogy különböző like és jelöllek sz@rokkal beszereztél pér száz ismerőst akikkel soha az életbe vagy csak pár szó erejéig találkoztál.

2012. szept. 27. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
*pár száz
2012. szept. 27. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
nem kell itt ordítozni velem, még nem láttam a hozzászólásod, amikor én kiírtam, mert felálltam kicsit a géptől írás közben, és így tovább tartott, mint 5 perc!
2012. szept. 27. 23:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom el miért de vissza kell like-olni az összes köszöntést. Nem like vadász vagyok meg semmi ilyesmi, de kötelező alapon kell.. Üzleti dolog miatt. Azért kérdeztem van e bármilyen alkalmazás vagy akármi erre.
2012. szept. 27. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!