Facebookon nagyon sok like ot kaptam a születésnapomra. Látom összegyűjti eseménynaplóba az összes köszöntést egy helyre. Van megoldás e arra, hogy egyszerre likeolnám vissza az összes köszöntést?
én mindig úgy csinálok, hogyha ők vették a fáradtságot, hogy felköszöntsenek, akkor én is veszem, hogy megköszönjem! Mindegyiket egyenként, és nem mindenkinek ugyanazt bemásolva, hanem az alapján, h ő hogy köszöntött fel. (pl "boldog szülinapot"-ra "kösz!" "Sok boldog szülinapot!!:)"-ra pedig +köszi szépen!! :)"
az a legkevesebb, hogy megköszönd, hogy gondoltak rád! :) mégha csak a fb emlékeztette őket, akkor is.
Először is nem kell csupa NAGY betűvel írni.
Másodszor is, hány embert ismersz valójában az 1000 vagy több közül(mert gondolom nem mindenki köszöntött fel)?
A kérdésre válaszolva: Nem, nem lehet az összeset egyszerre likeolni de ez a te bajod hogy különböző like és jelöllek sz@rokkal beszereztél pér száz ismerőst akikkel soha az életbe vagy csak pár szó erejéig találkoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!