A Gmail egy gyanús belépési kísérletet akadályozott meg?
Ezt az üzenetet kaptam szeptember 23-án este, amikor beléptem a Gmail-es postafiókomba. Ti is kaptatok ilyen vagy hasonló üzenetet mostanában? A Gmail információi szerint Belgiumból történt ez a gyanús belépési kísérlet, az IP-címet is megadták...
A jelszavamat más nem ismeri (ez biztos). Ezt az egyébként bonyolult jelszót máshol nem használom. Mi történhetett???
Köszi a gyors választ! Ime még néhány infó, amit megadtak:
Belgium, netnoc.eu, IP Adress: 194.60.206.101
Ez az SMS szolgáltatás ingyenes? Pontosan mi történt a freemail-es postafiókoddal?
Szövegértelmezés elégtelen, minden infó ott van az üzenetben.
Belépési kísérlet=valaki megpróbált belépni.
Gyanús=valaki olyan ipről próbált belépni, ami földrajzilag távol esik attól amivel te be szoktál lépni.
Kísérlet=sikertelen próbálkozás.
Ez történt.
Kaptam én már sikeres belépésről is értesítést kínai IP címekről. :D
Előtte volt pár gyanús levél World of Warcraft témában, ami fura mert nem is játszottam soha vele. De azokat mind töröltem megnyitás nélkül.
"a freemailemnek meg valahogy megszerezték a jelszavát megváltoztatták és még a biztonsági kérdés válaszát is megváltoztatták..."
Ennyi munkával már csinálhattak volna maguknak egy uj fiókot is... Soha sem tudtam megérteni, minek valakinek használt fiók, amikor annyit csinál, amennyit akar.
Hozzam japan cimrol tortent a probalkozas,de megakadalyoztak.
Mindenesetre jelszo valtoztatast ajanlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!