Miért nem tudok sokat, gyorsan feltölteni torrenttel?
Figyelt kérdés
Haverom meg tudta csinálni, hogy amelyiket akarja azt akár max sebességgel tölti fel, nekem meg akármennyi torrentet is osztok meg, max 100kb/s-al tölt összesen.2012. szept. 26. 19:38
1/7 A kérdező kommentje:
utorrent-et használok
2012. szept. 26. 19:39
2/7 anonim válasza:
Mennyi is az előfizetett NETed sebessége?
3/7 A kérdező kommentje:
előfizum 10000 a netem meg 6,6Mb/s
2012. szept. 26. 20:49
4/7 anonim válasza:
Rosszul kérdeztem.
És a feltöltési??
5/7 A kérdező kommentje:
Megmértem, az stimmel (1-1,1Mb/s), de miért ennyivel kisebb akkor?
2012. szept. 27. 00:01
6/7 anonim válasza:
Ez kb. annyi is, mert az 1Mbit/s~120kByte/s. A netszolgáltató megabitben, a utorrent meg kilobájtban adja meg a sebességet. Úgyhogy te is max. sebességgel tolod fel a cuccot, csak az igen alacsony.
7/7 anonim válasza:
Ha 1mega a feltöltési sebességed amit megmértél sebességmérővel akkor azt el kell osztani 8-al és akkor kapod meg a valós (!!!) sebességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!