UPC 29 körzet? <<<<<<<<<<<<<<?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! szerintetek nagyon elküldenének a picsbe ha megkérdezném a UPC-t hogy nem lehetne megduplázni a feltöltési sebességet ? persze a letöltés sebesség kárára mert nagyon király hogy 18/1,5 csomagot adnak.... kemény 200kb/s feltöltésem van...?2012. szept. 25. 21:44
2/12 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsort, szóval valószínűleg igen, elküldenek.
3/12 A kérdező kommentje:
undorító mit művelnek ezek itt.. fej beverném az összeset
2012. szept. 25. 21:51
4/12 anonim válasza:
Inkább örülnél annak, hogy egyáltalán van valami...
5/12 A kérdező kommentje:
ha nem lenne itt a UPC tudna jönni más szolgáltató..
2012. szept. 25. 21:54
7/12 A kérdező kommentje:
Sülysáp
2012. szept. 25. 22:14
8/12 anonim válasza:
Ez ADSL, más szolgáltató ADSL csomagjánál sem több a feltöltés 1-2 Mbitnél.
Érdeklődj utána az Invitelnél,T-Home-nál hogy nem-e van tervbe optikai hálózat kiépítése nálad mivel mostanába elég sok kisebb településen is elkezdték fejleszteni.
9/12 bp1985 válasza:
Nem az upc miatt nincs ott más.... Én pl 4 szolgáltatónál tudnék netet kötni.
10/12 Kelevra920519 válasza:
29-es körzet.... pfffúúújjj 2 évet laktam ott, rohadt drága net és lassú... most pest megye, upc fiberpower 25Mbit, de itt is a feltöltés csak 1,5 lestem is először, de nemtok mit csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!