Miért nem tud a telefonom kapcsolódni a WiFi (m) -re?
Figyelt kérdés
Androidos telefonom van, kb. 1 éve használom az itthoni wifit vele. Viszont mostanában, kb 1 hónapja, nem tudok kapcsolódni a wifimre, csak nagyon nehezen, sokadik próbálkozásra. Rengetegszer újraindítottam. Azt írja ki mindig: Korlátozott kapcsolat a következővel: és a wifim neve. Ha csatlakozik is nagy nehezen, csak pár percig tudja fent tartani a kapcsolatot, utána újra letiltja. Ha a barátaim megosztják a telefonjukon a hot-spot-ot, simán tudok csatlakozni a többi wifire, csak az itthoni nem megy. Remélem tud segíteni valaki mert már megöl az ideg :)2012. szept. 25. 21:37
1/8 anonim válasza:
Állítsd be újra a routert. Esetleg keress firmware frissítést.
Állítsd át másik csatornára a wifit. pl. 2-esre.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát sajna a beállítás nem megy, van egy oldal ahonnan lenéztem, hogyan kéne, de úgy meg elmegy a netem, ahogy ott leírja... a firmware-ről meg még nem is hallottam, nem tudom, mi fán terem. A csatornákat állítgatom mint a güzü, de semmi... :S
2012. szept. 25. 22:14
3/8 anonim válasza:
Semmi nem lett átálítva a wifin?Csak úgy fogta magát és elkezdett ledobálni?Androidon is változatlanok a beállítások?Lehet valamilyen frissítés kavart be.Más android feltud rá csatlakozni?Ezernyi ok lehet amiért nem tud csatlakozni,például egyes titkosítási beállítások miatt is de ha nem nyúltál hozzá akkor ez kizárható
4/8 A kérdező kommentje:
Nem lett frissítve semmi, tényleg derült égből villámcsapás volt, hogy egyszercsak kiírta, hogy korlátozott kapcsolat. Semmi ötletem nincs, hogy miért csinálja. Nincs más andoriodos kütyü a családban, szóval az még nem lett kipróbálva, hogy csak az én telómmal szórakozik-e. :)
2012. szept. 25. 22:23
5/8 Kelevra920519 válasza:
B/G/N 3féle wifi fajta van, alapbeállításnál általában mixed mode van a routeren, ezt probált meg átállítani először N-re, ha nem megy G-re a B-t felesleges, ha egyikkel sem megy akk nemtom, de nekem ilyen problémám volt, csak az symbianos nokia volt anno
6/8 Kelevra920519 válasza:
firmware=szoftver
Van a routernek is és persze a telódnak is, a fentebbi hsz-ben nemtom melyikre gondoltak, de a telód dugd rá egy szoftverfrissítőre
7/8 Kelevra920519 válasza:
jah és némelyik (habár azok régebbi telók voltak) ha nincs titkosítás a wifin (jelszó) akkor sem müxik rendesen... sosem értettem mindíg de mégis találkoztam vele :P
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat... :) Előfizettem netre a mobilomra, és másnap működött a wifi... már 1 napja tökéletesen. Murphy???
2012. szept. 27. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!