Van a Google chromeban mikor linket akarok megnyitni, hogy link megnyitása inkognítóban, ez mit jelent?
Nekem a Safari böngészőn kivéve minden böngészőmből van egy példány. A Google Chrome-ból is.
Ha arra gondolnál, hogy: De hogyha az a személy, aki belépett a fiókomba, ha ikognitó módszerbe megy, akkor látja a böngészésemet? Nos, nem, mivelhogy automatikusan törlődnek az előzmények. Amúgy a Mozillában ez a Private Browsing. Örvendek, hogy válaszolhattam.
Szerinted, inkognitó mit is jelenthet, de ha nehéz vagy még nem tanultad a suliban akkor pl. a wiki megmondja.
Nyilván azért van benne mert valami olyasmire lehet jó, az más kérdés hogy mennyire működik és inkább fals biztonságérzetet ad mint ténylegesen elrejtene, attól mert nem fogadja "sütiket" és nem tárol információkat még nem leszel anonim mint ahogy sokan hiszik hogy arra is jó.
Proxyt meg nem mondom mert úgy se tudnád.
De tényleg nem igazán értek hozzá csak ugy hallottam.
Áldás s béke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!