Ha beköttetem a lakásba a kábelnetet és veszek egy wifi routert, akkor a router jelszavazását meg tudom oldani az Archos 70 tabletemről, ami csak wifin kapcsolódik vagy kell egy PC a beállításhoz?
Másik ötletem router jelszavazásra:
A tableten nincs USB port csak micro-USB ill mini HDMI, viszont rendeltem egy adapterkábelt, ami micro-USB-ből USB portot csinál. [link]
Ha ebbe a USB-be teszek még egy ilyet [link] vagy a micro-USB-be egy ilyet:
akkor van esélyem legalább a routert lejelszavazni a tableten vagy kell kérjek kölcsön valakitől egy PC-t?
Ha hozzáférsz a routerhez madzaggal (LAN) vagy akár wifivel, (wifi többnyire már gyárilag működik a legtöbb roouterben) akkor megtudod csinálni ha van valamilyen böngésző a tableten.
A böngésző "vezérli" a routert teljesen mindegy az milyen eszközön fut.
Persze működnie kell az adaptereknek, ami meg már máskérdés.
De az is járható út ha elviszed valakihez aki látott már ilyet és beállítja neked persze hogy tudod a szolgáltató által megadott beállításokat és adatokat, hazaviszed rádugod azt valószínű simán működik.
Nem nagy dolog ma már egy rooutert beállítani persze az a legjobb ha egyből ki is lehet próbálni és finomítani ha kell, de ez is egy megoldás, én ezért biztosan nem vennék tök fölöslegesen olyan usb-lan adaptert ha wifin nem megy elsöre.
van böngésző a tableten, csak nem voltam benne biztos, hogy LAN nélkül lehet állítani a routert...eddig mindig volt PC-m is, most nem telik rá...viszont net meg kellene a tanuláshoz ill halálra unom magam otthon, mert se tv, se számítógép - csak olvasni szoktam
Köszi a választ :)
Normálisabb roouterek már"hülye biztosra" vannak csinálva, alapból megy a wifi jelszó nélkül open network-ként, és automata "protokol keresője" van ha össze van dugva modemmel és nincs valami nagyon egyedi beállítás vagy jelszó-felhasználó akkor a netre is felmegy akár.
Egy próbát mindenképpen megér de ha még se sikerül rácsatlakozni elsőre wifin akkor még mindig marad az elviszed valakihez és beálltja.
Ha rátudsz csatlakozni akkor beállítani is betudod majd ami kell , attól mert nincs net mert egyedi beállítások kellenek a routerben attól még a rooutert eléred akár a wifivel.
De nem lesz gond működni fog az, legfeljebb 1-2napig szívsz vele de mindenki így kezdte, de hát az élet nem habos torta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!