Miért nem csatlakozik az otthoni wifire az iphonom?
Figyelt kérdés
Múlt héten kaptam. 3gs. Már az iskolában sikerült csatlakoznom, de az itthoni netnél azt írja, hogy nem sikerül kapcsolódni a hálózathoz. Xperia minin csatlakozik de az iphonomon nem. Mi lehet a gond ? Valaki részletes leírást mert nem nagyon értek ehhez. Az lehet ok, hogy mivel nem küldtek csekket le lett korlátozva lassabbra a net és azért nem sikerül?? Segítsetek!:(2012. szept. 22. 00:23
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és ha írjátok h csInáljam ezt meg azt, azt pontosan írjátok le h hova menjek mert nem értek az internet beállításokhoz :(
2012. szept. 22. 00:28
3/9 A kérdező kommentje:
Nem. Hozzá sem nyúltam . De tegnap voltunk egy szórakozóhelyen és ott csatlakozott .
2012. szept. 22. 09:24
4/9 anonim válasza:
OK. Mi az iPhone szoftvere? (hanyas verzió?) Melyik (3g, 3gs, 4, 4s, 5)
Talán tudok segíteni :)
5/9 anonim válasza:
BOCSI. Menj a beállítások --> Álltalános beállítások --> Hálózat --> wifi (?talán?)
vagy
beállítások --> wifi
eggyáltalán érzékeli a készülék a wifit (tehát kiírja a wifi nevét?)
6/9 A kérdező kommentje:
3GS és 5.1.1 van rajta.
Utolsó válaszoló: leírtam hogy máshol már sikerült csatlakozni gondolom ebből rájön az ember hogy , hol és hogyan kell bekapcsolni a wifit.
2012. szept. 22. 13:09
7/9 anonim válasza:
De kiírja a wifi nevét? A wifi levanvédve jelszóval?
8/9 A kérdező kommentje:
Igen kiírja. Amikor csatlakozok jelszót is kér. Beírom a jelszót rámegyek j csatlakozás és akkor írja, hogy nem sikerült kapcsolódni a hálózathoz. Wifi baja nem lehet mert máshol meg kapcsolódik. Viszont unokatesóm xperia minije gond nélkül csatlakozik.
2012. szept. 23. 11:37
9/9 anonim válasza:
Ebben az esetben passz! BOCSI :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!