Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » WiFi problémám lennem, mi...

WiFi problémám lennem, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem a WiFi jelszavam, nem lehet valahogy megnézni gépen.

Trollokat mellőzük..

2012. szept. 21. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. szept. 21. 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Routerbe kábel és meg tudod nézni v. átírni.
2012. szept. 21. 19:08
 3/8 Karesz6969 ***** válasza:

...ez már jó sokszor le lett ide írva csak mindig új kérdésként jelenik meg ismeretlen felhasználótól....

Nem fogsz kapni olyan tippeket amit szeretnél...

2012. szept. 21. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Van olyan érzésem hogy fel akarod törni valakinek a Wi-Fi hálózatát mert egy elfelejtett Wi-Fi jelszót még az user 1.0-ák is meg tudják oldani(jó esetben) elvégre nem olyan nagy ördöngösség egy kábellel összekötni a gépet a routerral és a router alján leírt adatokkal belépni a kezelőfelületbe.
2012. szept. 21. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
lol "és a router alján leírt adatokkal belépni a kezelőfelületbe" az is nagyon okos a default-on hagyja :D pl mint a szomszéd akinek szabadon látom a hálózatát, és a router-jébe is be tudok lépni mivel jó fej és elárulja a típusát SSID-be a default beállítások meg fent vannak neten :). cserébe bekonfiguráltam neki suttyomba, hogy akkor már rendesen működjön.
2012. szept. 21. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Akik olyan szinten van ezekbe a dolgokba hogy egy Wi-Fi hálózat feltörését kérdezi meg a gyk-n(rejtve egy hamis kérdésbe) azok szerintem nem fogják megváltoztatni az alapbeállításokat. :)
2012. szept. 21. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Én is állítottam be már másnak a routerét így. (Pontos idő, dátum, meg kicsit pár dolog.)

De nem tudod, hogy a 20:58-as elolvasta-e a kérdést egyáltalán, de ott szerepel benne, hogy a jelszót a gépen akarja megnézni. Semmi köze nem volt az egésznek a "feltöréshez".

2012. szept. 21. 21:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, csak azért kellet mert új telefon kaptam és nem emlékeztem a wifi jelszóra, de újra raktam a router drivert és raktam új jelszót.. de azéert köszi a válaszokat
2012. szept. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!