Minecraft szerver készítése Hamachi nélkül. Hogyan?
Minecraft szervert szeretnék készíteni (már van is egy), és szeretném ha az internetről hamachi nélkül is be tudnának jelentkezni a szerverre az IP cím alapján.
A gond az, hogy az IP címem bizonyos időközönként változik.
Találtam erre külföldi oldalakon megoldást, mint a dyndns.com vagy a no-ip.com, de azok fizetősek, és nem bízom a PayPalban meg a bankkártyás fizetésben.
Magyar oldalt is találtam ami ingyenes, de ott meg vagy rendszeresen be kell jelentkeznem, vagy feltelepítenem valami programot ami megcsinálja ezt helyettem.
A gond az, hogy a gépen FTP és web szerverek is futnak magán célú használatra, és nem szeretnék rá akármilyen programot telepíteni, ami nem tudom hogy kinek nem tudom hogy milyen adatokat küldözget a gépemről.
Valami egyszerűbb megoldást szeretnék, ami biztonságos, de nem akarok fix ip címet igényelni sem, mert az nagyon drága. (mellesleg nem igazán értem miért)
Tud valaki valami jó megoldást erre?
Esetleg van olyan router aminek van valami különleges beállítása erre?
Vagy valamilyen egyszerű lehetőség arra hogy a gépem automatikusan elküldje az aktuális IP címet egy e-mailben nekem?
Remélem nem lehetetlen amit szeretnék.
Gondolom akkor a dyndns.hu-t találtad.
Próbáld meg a [link] oldalt, ott nem kell többször bejelentkezned, és telepíteni sem kell semmit.
Bár nem kapsz hozzá saját domaint, de az IP-det bármikor megnézheted webes felületen, vagy beágyazhatod a saját honlapodba. (erre kínálnak is lehetőséget)
Nem ingyenes, de havi 300 forintot rá lehet szánni asszem.
Igen ehez kell egy ip fixálo program én ezt ajánlom : [link]
egyéb kérdés : axxhter.winn
Minecraft szerver konfigos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!