Hogy kell a netet beállítani?
A nagyszüleimnél van egy kis gubanc a nettel, ugyanis a nagyapám csinált valamit a laptopon és most nem tud wifin keresztül csatlakozni a netre. Megpróbáltam azt, hogy újra raktam a wifis drivert(wireless lan), de nem oldódott meg a gond.
A helyzet az, hogy ha megnyitom a vezetéknélükli hálózatok listáját akkor ott ki lehetett választani, hogy hova akarok csatlakozni és ott megjelentek a szomszédok wifijei is, de én mindig tudtam, hogy melyik a miénk és akkor automatikus csatlakozásnál rá is kapcsolódott a laptop mikor bekapcsolták.
Most azonban nem csatlakozik nem tudom miért. A laptopon windows 7 van ha ez segít, de van egy másik gép is amire kábellel csatlakozik a modem.
itt sem a wifivel van a gubanc,
hanem a beállításokkal,
leírod,hogy van net,van router,csak a gép nem kapcsolódik hozzá,
simán be kéne állítania jól,valaki hozzáértőnek a lapit és máris minden oké lenne,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!