Mióta uTorrent 1.8.2. -t használok, miért kezdi ellenőrzéssel a letöltésre már régebben elindított állományokat?
Három kérdésem is lenne:
1.Nagyon zavaró, ha például egy 50GB körüli állományt ellenőriz az több órán át is eltarthat. Előtte az 1.8-as verzióval akkor művelt ilyet, ha a külső USB vincsi , ahová a torrentek mentését beállítottam , nem volt rádugva , mikor elinult a torrent kliens.
2.Ilyenkor mindig piros inverz X-ek kerültek a sorok elejére. Ezeket utána , ha csatlakoztattam a vincsit akkor sem támadtak fel, csak ha kitöröltem az összes torrentet, és ujra indítottam, majd az ellenőrzés kihagyása, ill. megnyitás seedelésre opciót kipipálva, ujra elindult a feltöltés. Van ennek gyorsabb módja is?
3.Ha egy torrent állomány Pl.5 napig "Ingyenesen", tehát nem számolva a letöltést húzható le, akkor ez azt jelenti hogy az 5 napon belül be is kell fejeződnie a letöltésnek, ahoz ,hogy ez ne legyen számolva , vagy csak az elindításnak kell az 5 napon belül történnie?
...
Légyszi a válaszoknál is sorszámozzatok!
Thx.
A torrent fájlok letöltését ne a külső winyóra állítsd be.Én egyébként nem is szoktam lementeni őket,hanem a megnyitásra kattintok a firefoxban,aztán lementi ő magának a torrentfájlt oda,ahol biztos meg fogja találni legközelebb is.Ha valamit meg akarok állítani,akkor egyszerűen lepauzézom a kliensben.Ezzel szerintem az első két probblémád megoldódott,ha mégsem,akkor alternatív klienst tudok ajánlani:
Harmadik kérdésedre a válasz:igen be kell 5 napon belül fejeződnie,persze ha kilógsz az időből akkor sem fogja felszámolni,amit addig töltöttél,csak amit utána.Úgy képzeld el,mintha 5 napra ki lenne kötve a vízóra,és csak utána tennék vissza.
Bocsi ha félreérthető voltam. A torrenteket én is ugyan úgy töltöm le mint te, de a bennük hivatkozott adatállományokra ,filmekre ,progikra gondolva, kerülhettem fogalom zavarba.
Sajna a külső vincsi kikerülhetetlen és nem is kívánatos, mivel:
- a torrentezésre egy külön kis PIII-as COMPAQ gépet szereztem ami full kompakt, semmi nem fér bele már , olyan pici a háza is, még CD romból is csak olyan slim van benne mint a laptopokban.
-Másrészt ez egy 500GBs külső vincsi , és ezzel szállítgatom haverokhoz, ide-oda , a letöltött cuccokat.
Tehát köszönöm a válaszodat, de még fenn áll az első 2 kérdés is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!