Mikor kezdett el Magyarországon elterjedni az internet?
Szerintem én valamikor 94-ben regisztráltam a freemail címemet az egyetlen ingyenes internetes házban a várban. :D
utána marha sokat vártam, hogy elterjedjen. 2000 körül cégnél dolgoztam, ott kemény 128K-s bérelt vonal volt, a sima internet meg 56K volt. Mindeközben külföldön már ADSL volt ugyan azon árban. itt rádumáltak egy csomó embert az ISDN-re drágáért (128K), aztán amikor jött az ADSL korszak egy csomó ISDN-es ember koppant, mert ADSL nem volt jó a kábelezés miatt, volt ahol egy fél kerületben nem lehetett ezért ADSL sokáig. Én azt mondanám 2000 körül kezdett elterjedni, amikor már elég sok helyen volt netkávézó.
Köszönöm a válaszokat! :) Hasznosak voltak. Én arra emlékeztem, hogy otthon '98-ban, vagy talán '97-ben lett először számítógépünk. Az nem rémlett, hogy a net mikor lett bekötve. Azt hiszem, '99ben használtam otthon először tárcsászós netet, mintha még a keresztanyám akkor még élt volna... abban az évben halt meg.
Köszönöm a segítséget! :) Nélkületek nem ugrott volna be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!