Például úgy, hogy rákattint az Üzenetek ikonra, és ott olvassa el? Vagy ha ott nézte meg (tehát nem kattint az üzenetemre), akkor is jelez, hogy látta?
nem akkor nem, en is igy szoktam:DD ha erdekel akkor ramegyek, hanem akkor hagyom:dd
2012. szept. 18. 17:39
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Vasárnap egy esküvőn megismerkedtem egy gyönyörű lánnyal, együtt vonatoztunk, lovagoltunk, talicskáztunk. Mikor menni készültek, megkérdeztem a teljes nevét, meg is adta! Másnap megírtam neki, hogy jó utat haza (Budapest - Marcali 185 km :'( ), tegnap is, és ma is írtam neki, be is jelöltem, de semmi. :(
2012. szept. 18. 18:20
3/7 anonim válasza:
én amikor el akarom kerülni, hogy ne tudják az üzenetekben megnézni így, a végére mindig küldök vmi szmájlit, de csak azt abban az üziben, így ha kíváncsi muszáj megnyitnia.
Emellett elkerülhető úgy a 'látta', de csak ha ismerősöd, hogy a chat ablak fel van nyitva, viszont nem kattintasz bele. Bár ez ez esetben lehetetlen, viszont ne gondolj egyből rosszra, lehet hogy csak nem volt gépközelben.
2012. szept. 29. 10:37
4/7 njnl válasza:
Most próbáltam egy olyat, hogy az üzenetekben (nem chat) amikor rámentem a személyre aki küldte, rögtön az üzenet felett van egy "Műveletek" funkció. Abban az első, hogy "Megjelölés olvasatlanként". Rögtön rányomtam erre és tapasztalatom szerint így nem igazolja vissza neki.
2013. márc. 8. 11:57
5/7 njnl válasza:
Kipróbáltuk, és tényleg így van, ahogy leírtam. Sőt, vártunk, hogy visszaigazolja, hogy "látta", majd rányomtunk, hogy "megjelölés olvasatlanként" és eltűnt a "látta" felirat.
Annyi, hogy gyorsnak kell lenni és azonnal rákattintani, így minimális az esély rá, hogy pont meglássa, hogy elolvastátok ;)
2013. márc. 8. 12:03
6/7 anonim válasza:
Amúgy nem tudom mi értelme volt ennek az újításnak?
Aki akar így is úgy is válaszol, aki nem az nem fog...
2013. jún. 22. 22:19
7/7 anonim válasza:
hogy a hülye kis lányok izguljanak azon hogy mikor ír vissza az áhított srác, ha már látta... ha meg még nem, akkor mikor fogja megnézni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!