Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Minecraft Hu nem működik!...

Minecraft Hu nem működik! (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

A minecrafthu klienst szeretném használni, mert a hu-minecraft egy rakás sz.r... Az angol mc meg nem igazán akar betölteni, a minecraft hu pedig nem tölt le, kiírja h töltsd le most, és nem csinál semmit ha rákattolok...

a wikin meg ki van írva hogy: bejelentkezés után azonnal letölt. Pls aki ezzel a klienssel játszik, az írja le nekem ilyenkor mit kell tennem, köszi előre is.

2012. szept. 16. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Próbáld újra letölteni az indító fájlt. Ha így sem megy, akkor próbáld letölteni egy másik böngészővel.

Talán még azt tudom tanácsolni, hogy töröld a .minecrafthu mappát (C:\Users\*felhasználó_neved*\AppData\Roaming\.minecrafthu) és utána indítsd a játékot.

Ha még mindig nem megy írj privátot.

2012. szept. 17. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak tudod az a baj hogy egyáltalán semmit sem tölt le, ha rákattolok, olyan mintha semmit nem csinálna, egyébként ezzel a klienssel milyen szerverekre lehet fölmenni?

Azért nem írok privit, mert most 2 napig nem lehetek gépnél, csak telóról tudok itt írkálni... :«0

2012. szept. 18. 14:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor a indító parancsikon se tölt le?

Próbáld egy másik böngészőről hátha lejön.

Ha nem tudod még a launchert se letölteni, esetleg skype-on, minecraft.hu-n át tudom küldeni.

A kliens jelenleg 1.2.5-ös verzión van szóval olyan szerverekre amik ezen a verzión futnak azokra fel tudsz menni. (Ha nem olyan, hogy saját kliense van. Lásd: hu-minecraft szervere)

A mi szerverünk, azt srv.minecraft.hu (ahova csak ezzel a kliensel lehet feljönni) jelenleg nem üzemel, de ha minden jól megy, talán még a héten elindul.

Ui.: Ha elindul a szerver a kliens is frissülni fog a legújabb verzióra.

2012. szept. 18. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!