Minecraft Hu nem működik! (bővebben lent)?
A minecrafthu klienst szeretném használni, mert a hu-minecraft egy rakás sz.r... Az angol mc meg nem igazán akar betölteni, a minecraft hu pedig nem tölt le, kiírja h töltsd le most, és nem csinál semmit ha rákattolok...
a wikin meg ki van írva hogy: bejelentkezés után azonnal letölt. Pls aki ezzel a klienssel játszik, az írja le nekem ilyenkor mit kell tennem, köszi előre is.
Próbáld újra letölteni az indító fájlt. Ha így sem megy, akkor próbáld letölteni egy másik böngészővel.
Talán még azt tudom tanácsolni, hogy töröld a .minecrafthu mappát (C:\Users\*felhasználó_neved*\AppData\Roaming\.minecrafthu) és utána indítsd a játékot.
Ha még mindig nem megy írj privátot.
Csak tudod az a baj hogy egyáltalán semmit sem tölt le, ha rákattolok, olyan mintha semmit nem csinálna, egyébként ezzel a klienssel milyen szerverekre lehet fölmenni?
Azért nem írok privit, mert most 2 napig nem lehetek gépnél, csak telóról tudok itt írkálni... :«0
Akkor a indító parancsikon se tölt le?
Próbáld egy másik böngészőről hátha lejön.
Ha nem tudod még a launchert se letölteni, esetleg skype-on, minecraft.hu-n át tudom küldeni.
A kliens jelenleg 1.2.5-ös verzión van szóval olyan szerverekre amik ezen a verzión futnak azokra fel tudsz menni. (Ha nem olyan, hogy saját kliense van. Lásd: hu-minecraft szervere)
A mi szerverünk, azt srv.minecraft.hu (ahova csak ezzel a kliensel lehet feljönni) jelenleg nem üzemel, de ha minden jól megy, talán még a héten elindul.
Ui.: Ha elindul a szerver a kliens is frissülni fog a legújabb verzióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!