Hogyan állítsam át a firefoxban kezdőlapomat?
Igen...hülye kérdésnek hangzik. Tudom ez egy pofon egyszerű dolog, de feltettem egy programot, ami mellé véletlen beállítottam ezt a kezdőlapot
Azóta nem tudom átállítani!! Hiába állítom át bármire, le okézom, után jó is, de ha bezárom és megint elindítom már megint ez a sz@r a kezdőlap... Teljesen felcsesz...már csak az a módszer maradna, hogy újrarakom a firefoxot, de nem akarom a beállításokat és a sok könyvjelzőt elveszteni...Van ötletetek?
felraktál valami programot
tötöld a keresőt a progi telepítése és törlése-ből vagy a firefoxból de még nem hallottam olyanról hogy a beállításokba ne lehessen átállítani
már letöröltem mindehonnan...
és hidd el ilyenről még én sem láttam
A "babylon-t" a kiegészítéseknél találod meg .
A kiegészítőknél letiltod majd törlöd és újra indítod a firefoxot .
Az alábbi linket megnyitod :
Majd a (Beállítások > Általános >Indítás > kezdőlap) ,
A sorba beilleszted és nyomsz egy "ok" gombot .
restart firefox
Attól hogy a kiegészítőt törlöd , attól még a kezdőlap megmarad a babylon , neked kell kézzel vissza állítanod .
azt tudom, hogy kézzel kellett visszaállítani.
de megoldottam. mivel nem volt a kiegészítők között a babylon, ezért letöltöttem, felraktam és letiltottam. átállítottam a kezdőlapot és most jó.
gondolom a törlésnél volt valami hiba, ez miatt nem működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!