Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem játszódnak le a...

Miért nem játszódnak le a Youtube videók HD minőségben?

Figyelt kérdés
Egy-két hónapja raktam újra a Win7-et, eddig normálisan működött, azonban néhány napja vettem észre, hogy hiába állítom HD-re a minőség ugyanolyan.

2012. szept. 13. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez velem is előfordul mostanában. Ilyenkor nyomok egy oldal frissítést és már jó is.
2012. szept. 13. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem a frissítés sem segít.
2012. szept. 14. 17:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ezek mögött általában a nem megfelelő hardver vagy a sávszélesség szokott állni! Nekem semmi gondom a HD videók lejátszásával! :)
2012. szept. 16. 17:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Pedig néhány hete még normálisan működött. Egyébként egy HD 5670-es videókártyám és egy 5 Mbit-es netem van, szóval működnie kellene. Egyébként melyik a legjobb program amivel letesztelhetem hogy a videokártyám okozza-e a hibát?
2012. szept. 16. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy Chrome-ot használok és kipróbáltam már a Firefoxot és az Operát de egyiken sem jó.
2012. szept. 16. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát a net az jó meg elvileg a videókártya is! De igazából a Youtube nem nagyon szokott rossz lenni! Előfordul de nem gyakran és akkor sem tart sokáig! Egyébként én ellenőrizném a videókártya Driver-ét mert hiába a kiváló hardver ha nincs ami megfelelően működtesse! Egyébkét a processzor is nagy szerepet játszik de gondolom legalább két magos procid van szóval azzal sem lehet gond!
2012. szept. 19. 19:55
 7/7 A kérdező kommentje:
A drivert már ellenőriztem és igen, kétmagos procim van. Viszont nemrég észrevettem, hogy bizonyos videók megjelennek HD minőségben, míg néhány videót pedig hiába állítom át 720p-re, a minőségen abszolút nem mutatkozik meg, pedig korábban már többször megtekintettem ezen videókat jobb minőségben. Úgy látom nagyon egyedi problémával kell szembenéznem. :-(
2012. szept. 22. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!