Ki szerint jó a minecraft játék?
Figyelt kérdés
akarok indítani egy sorozatot youtubon és ebben csinálnél különböző dolgokat azokat mutatnám meg2012. szept. 12. 20:34
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet tiéd lehet az 5632. v. 5631... nem tudom, mindjárt újra számolom őket!
2/4 anonim válasza:
na ezaz...de szerintem még ennél is több ilyen csatorna van...:D mellette szerintem meg elég gagyi játék, nem élvezném játszás közbe se, nem hogy más videóit...
3/4 Wolfenstein2000 válasza:
szerintem jó játék, és igen, megszámoltam, te lennél a 17718 ember aki ezt tenné... de szerintem mire ezt olvasok már a 18345. ember leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!