Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lehet a routerem admin...

Mi lehet a routerem admin jelszava, valamint hogyan tudok rajta portforwandingolni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A routerem: D-Link DI-524

Az a baj vele,hogy csak a user felhasználónévvel enged be,és ott nincsen jogom portforwandingolni,ha egyáltalán jó helyen portforwandingolok.....

Azért kell a portforwanding hogy egy játékon tudjak szervert futtatni,ugyanis ahhoz meg kell nyitni a 25565-os portot.(A játék neve minecraft)

Légyszi segítsetek!

2012. szept. 12. 19:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Ez az, még csak a 22331. Minecraftos kérdés.

admin a felhasználónév és nincs jelszó. Ha ezzel nem megy, akkor resetelni kell.

Portforwardingot a manuálban megtalálod.

2012. szept. 12. 19:08
 2/15 A kérdező kommentje:

Figyelj,nem vagyok hülye,és azt hiszem azért nem túl kedves dolog azt közölni,hogy ez már mittomén hanyadik minecraftos kérdés.Szerinted,most komolyan,ha ezt nem próbáltam volna,akkor KITESZEM A KÉRDÉST?????? Olyan válaszokat várnék akik értik hogy CSAK AZ USER felhasználónévvel enged be.Meg olyanokat akik utána is néznek mondjuk a dlink routereknek,és az online felületüknek,stb.

Valamint kérlek mellőzzétek az alábbi válaszokat:hamachi,comodo,olyasféle válasz amit az első válaszoló adott

2012. szept. 12. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
Router reset megvolt már? Annak hatására is csak az userrel enged be?
2012. szept. 12. 19:21
 4/15 A kérdező kommentje:

A routert resetelni nem fogom,az semmi jó eredményre nem vezetne.....

Amúgy is a barátomnak is resetelték múltkor a routerét,hasonló problémával,és nem lett jó.....

2012. szept. 12. 19:24
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Akkor ennyi. Vegyél másik routert és annak jobban jegyezd meg a jelszavát!
2012. szept. 12. 19:26
 6/15 anonim ***** válasza:
Kedves barátom! Áruld el honnan kellene tudni, hogy mit próbáltál már, ha nem írtad meg? Jósoljuk mag az IP címedből?
2012. szept. 12. 19:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Kérlek normális hangnemben írjatok,ezt elvárom tőletek.Azt hittem,hogy normális emberek fognak írni.

Kedves utolsó! Tudod,szebben is lehetne írni.Pl így: Légyszi írd le,hogy miket próbáltál,mert így nem tudunk segíteni.

És van egy olyan érzésem,hogy eddig egy válaszoló sem ismeri a dlink routereket. Kérlek titeket h amennyiben nem tudjátok milyen NE írjatok.

Próbáltam:

F:üresen J:admin

F:admin J:üresen

F:admin J:admin

stb., de csak ezzel enged:

F:user J:semmi

amúgy az SSID-mel és jelszavammal sem enged

2012. szept. 12. 19:42
 8/15 P.O.C. ***** válasza:

Alapértelmezett felhasználó név: admin

Alapértelmezett jelszó: nincs (üresen kell hagyni)

Ha valaki, vagy épp pont te más adott neki, és az feledésbe merült neki, akkor így jártál. Csak a hard reset segít majd az újrakonfigurálás (mint ahogy előttem is írták. Ez amúgy összesen kb. 5 perc)

Itt a magyar nyelvű kézikönyv, ez alapján meg kéne tudni csinálni: [link]

2012. szept. 12. 19:48
 9/15 anonim ***** válasza:
P.O.C. kivételével mind én voltam. Hogy ismerem őket az túlzás, állítottam már be 1-2-őt. De te biztos jobban értesz hozzá...
2012. szept. 12. 19:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem lett más megadva,pont ez az érdekes...Amúgy tesóm nem engedi a resetet....
2012. szept. 12. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!