Lassú seed torrentnél. Mitől lehet? A beállítások mind ugyanolyanok mint ismerősömnél. Netem nagyon jó.
Viszik is rendesen (van leecher)?
G.
Ha nincs kinek tölteni, akkor bármilyen jó neted lehet. Ugyanúgy ha túlseedelt a torrent, akkor a többi gyorsabb tagra fognak kapcsolódni a letöltők. Az sem biztos hogy vannak, mert a partial seeder feltöltő, és mégis letöltőnek van jelezve.
Sok dolog befolyásolja a feltöltést, csak az hogy jó a beállítás az nem elég. Az ismerősöd tapasztalatának nem lesz köze a tiédhez, még ugyanolyan nettel vagy ugyanannál a torrentnél sem mindig.
Igen, megnéztem már vagy 30 fájlnál, és mindnél max 15kb-al töltött fel. Lefele 9.5mbittel jön. Digi netem van www.speedtest.net/result/2172600336.png.
Köszönöm előre is a válaszokat, mert már 3 napja próbálok rájönni a problémára
Beloadról meg bithorlón se tölt vissza semmit pedig direkt olyat szedek le amit gyorsan kéne visszatöltenie.
qtorrenttel és bitcomettel is próbálgatom de semmi.
64bites rendszerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!