Torrentezni illegális?
Önmagában bittorrent technológiát használni nem illegális.
Elég sok legális tartalmat terjesztenek bittorenten.
Utolsó, magyarázd meg légy szíves, hogy miért is lenne illegális?
Vagy a Steam is illegális technológiát használ?
"Bármilyen információ program film részmegosztása nem illegális"
Csak hogy a törvény ilyent nem ismer, hogy részmegosztás. Aki jogvédett tartalmat tesz hozzáférhetővé az bűncselekményt követ el. Márpedig ha letöltöd akkor fel is és megvalósult a bűncselekmény. Az egy más kérdés, hogy nem tudják megfogni a torrentezőket és az is igaz, hogy nem csak illegális tartalmak vannak ott, de wezért írtam, hogy ahogyan a legtöbb ember használja, úgy illegális...
Én úgy tudom,hogy csak a letöltés.Vagy feltöltés,nemtudom.
De ez a dolog is,hogy "csődbe megy" emiatt a filmipar,játékipar,zeneipar,stb... is hülyeség,kamu szar,rengetegen töltenek le naponta rengeteg filmet,zenét,programot,mégis mindig készül újabb és újabb mindből...max néhány millával kevesebbet kapnak a zsebükbe a fejesek.
Meg azon sem kéen csodálkozni,hogy ilyen elterjedt a torrent:egyszerűbb sokkal-sokkal,mintha megvenném,illetve manapság minden k.va drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!