Hogyan csatlakoztassam a laptopot a routerhez?
Figyelt kérdés
digis netem van....Az asztali gépbe is a routeren keresztül megy a net.A laptopba is dugtam egy kábelt,de nem tudok csatlakozni a netre....Valaki segítsen....2012. szept. 11. 11:01
1/3 anonim válasza:
Hálózat felépítése így néz ki?
Bejön a digis kábel a lakásba, az be a router különálló WAN portjába, majd a LAN portok valamelyikéből megy a kábel a számítógépekbe? Ha nem akkor ilyen legyen!
Az asztali gépbe csak bedugod a kábelt és megy v. kell még ide-oda kattingatni?
2/3 A kérdező kommentje:
Az asztali automatikusan helyi hálózatnak érzékeli...A laptop vadi új,annyi hogy egy win 7 van rajta.A netbookot is rá tudom kötni kábellal a routerre,az is automatikusan kapcsolódik,egyedül a laptoppal van gond....Mondjuk az lehet baj,hogy minden xp-s csak a lapi win 7-es?
2012. szept. 11. 11:42
3/3 anonim válasza:
Vezérlőpult hálózati kapcsolatok, és az új kapcsolat varázslón végigmenni értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!