TP-LINK TL-WR740N router meghibásodott?
Mire eljutottam a kérdés írásáig több oldal fórumot olvasgattam, de nem jutottam dűlőre.
Mindent rendesen összekötöttem optanet kábelnetem van tehát csatlakozni kell mindig, így a webkonfigurálás kilőve mivel a routeron keresztül még nincs net! :@ Így maradt a cd lehetőség. Mit is írhatnék ez is sikertelen próbálkozás ezt a hibaüzenetet kapom: nem ellenőrizte a router beállításait. :@@@ Mit hogy??
Ezek után viszont megkukult mert nem csinál semmit az első csatlakozóban van a gép kábele de mégis a 4-est mutatja pedig már kikapcsoltam is resetelésre sem reagál.
Ne olvasgass, hanem olvass! Hatékonyabb!
A 192.168.x.1 címen történő konfigutrálásnak nem feltétele az, hogy legyen internet. Ha összekötöd a routert a géppel és böngészőben megnyitod a címet akkor be tudod állítani. A CD mehet vissza a tokba.
Nos bekapcsoláskor ugye úgy kellene, hogy felvillan az összes led és elkezd bebootolni, de ehelyett a bekapcsoló, fogaskerék és a 4. csatlakozó leg ég minden bekapcsoláskor. [link]
Egyszerűen nem csinál semmit a resetre eddig jól működött mi baja lett így a gép sem ismeri fel.
(Csak próbálgattam a cd-ről és egy idő után meg látom, hogy így van.)
Valami megoldás?
Szó nélkül kicserélték ezzel már működik a web felületes beállítás. Segítségül ezt a videót használtam http://www.youtube.com/watch?v=r2kpZUcp5wA&feature=related
de sajnos kihagyta azt a legfontosabb részt, hogy hogy is lesz NET! A webes beállítás a videó szerint kész már csak a hálózati beállítás hiányzik a csatlakozáshoz. Sajnos ilyet utoljára 4 éve csináltam, akkor is telefonos segítséggel!
Várom segítségetek!!
(OFF/ Muszály szidnom az iskolás info órákat!!!
Maga az informatika óra nem szól másról csak a Microsoft Office-irodai programjairól, egyszóval lóf*** értelme van otthon nem gépelni ül le a gép elé az ember.
Ilyesmiket kellene tanítani!!
Persze ez asszem az info tagozatosokra nem vonatkozik.
Egyszóval ****** ******** a magyar tanítási rendszer!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!