Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen törvények szabályozzák...

Milyen törvények szabályozzák az internetes oldalakról való adatok másolását? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pl. ha én átveszek adatokat, cikkeket több oldalról az én oldalamra akkor mi történik? Vagy mi az eljárás a jogilag tiszta információátvételhez oldalak között?

2012. szept. 10. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem írd oda, hogy: "forrás: www." Mások is úgy csinálják. Képekkel nem tudom, mi van:S yt-videók alatt meg szoktam ilyet látni, hogy "nem az enyém semmi" vagy ilyesmik :)
2012. szept. 10. 12:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Megadod a forrást.
2012. szept. 10. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Megnézed a forrás oldalon a nyilatkozatot. Sok esetben le van írva, hogy átvehetsz-e anyagokat az oldalról vagy sem. Ha pl. "minden jog fenttartva" akkor jogilag nem vehetsz csak úgy át valamit.
2012. szept. 12. 20:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi! Zöld kéz...
2012. szept. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!