L4Fleur kérdése:
Hány MB-os internet?
2012. szept. 10. 00:03
1/8 anonim válasza:
Az enyém 1.35 Mb/S le,és 0.21 Mb/s feltöltési sebességű ezek szerint,bár elvileg 5 Mb-osnak kellene lennie.
2/8 anonim válasza:
H*lye vagyok bocs,ezek a te interneted adatai voltak,csak megzavart az hogy te is Kecskeméti vagy,és telekomos.
4/8 anonim válasza:
A sávszélességet megabit/másodpercben mérik, nem MB-ban. A speedtest pontosan azt mutatja. És érdemes más szolgáltató vagy más csomag után nézni, ezekkel az őskori netcsomagokkal csak lehúzzák az embereket.
Havi 3700 ft-ért ilyet lehet kapni: [link]
5/8 anonim válasza:
Meg kellene már tanulni a különbséget a Megabit (Mb) és a MegaByte (MB) között!
1 MegaByte = 8 Megabit. A Speetest Megabit-ben írja ki, azaz neked van egy harmatgyenge 1.35 Mb-es (172 KByte) letöltésed és egy egérfingnyi 0.21 Mb-es (26 KByte) feltöltésed. Válts valami tisztességes netre!
Egyébként nem tudom, hogy a francba jött neked ki 5 MB az 1.35-ös értékből...
6/8 anonim válasza:
Nekem bőven elég az 5 Mbites internet,és ahol én lakom,ott nincs UPC.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2012. szept. 10. 18:10
8/8 Nadetényleg válasza:
Az 1,35 Mb tényleg gyenge ha 5 Mb-s a csomagod, bár a garantáltat teljesíti. Többször kellene mérned és próbálkozz hiba bejelentéssel, ha mindig e körül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!