Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismeretlenek felvesznek...

Ismeretlenek felvesznek skype-on, és linket küldenek. Töröljem a skypeot vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell közhírré tenni a Skype-hívószámod!

Pl. ne írd ki az iwiw-lapodra.

De tőled függ, hogy kinek engedélyezed, hogy felvegye veled a kapcsolatot : töröld a küldött linkjét és KÉSZ!

A Skype-ot azért nem érdemes törölni, mert lesznek még olyan ismerőseid, akivel szívesen beszélgetnél ezen a csatornán.

2009. júl. 29. 19:48
 2/10 A kérdező kommentje:
3ember tudja és ők nem adják meg ilyen angoloknak,nem írom ki am sehova se ..ezért nem értem
2009. júl. 29. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A skype keresőjében is megtalálhat bárki.Nem téged keresnek egyébként,ezek ugyanolyanok,mint az emilek közt a spamek.Nem kell vele foglalkozni,csak törölni őket.Én is járok így sokszor.
2009. júl. 29. 21:23
 4/10 A kérdező kommentje:
köszii!!
2009. júl. 29. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Beállitások: csak ismerősök érhetnek el. Nem fognak zaklatni arabok, hogy állj a webkamera elé, tök pucéran.
2009. júl. 29. 23:48
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi.am angolok vettek fel 3an :O és valami olyan linket küldtek h majdnem mki meztelenül van ott fent és ilyen ismerkedős oldal :S +o(
2009. júl. 30. 00:03
 7/10 anonim válasza:

Sziasztok!

Én már kétszer találkoztam ezzel a biztonsági réssel.Utánanéztem a hivatalos Skype fórumon,állítólag júniusban találkoztak először a problémával,elég új keletű hát a dolog.Az ottani moderátor azt tanácsolta,hogy írjak levelet a Skype adminoknak és tegyek bejelentést.Ez megtörtént.Válaszukban közölték,hogy nem tudnak mit kezdeni egyelőre ezzel és óvatosságra intettek.

Ugyanolyan lehet,mint a legutóbbi msn vírus,ami fertőzött ismerősök nevében és azok nevét tartalmazó linkeket küldött.Az ismeretlen felhasználókat,akik akaratod ELLENÉRE felvesznek és küldenek linkeket - le kell tiltani és a párbeszéd ablakot bezárni.Egy spamről van ugyan csak szó,de ez mázli kategória,ha ezt a biztonsági rést nem zárják be,akkor segítségével később komolyabb vírusok is küldhetőek linken.Mindenki tartsa be az alapszabályt: ISMERETLEN LINKEKRE NEM KATTINTGATUNK!!!

2009. júl. 30. 08:45
 8/10 A kérdező kommentje:
én rákattintottam de az vmi ismerkedős oldal volt. köszi h ezt leírtad!!
2009. júl. 30. 12:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedős oldalak a legfertőzöttebbek. Nemcsak számitógépes kártevőkkel, vannak ott perverzek, de még pedofilok is. Ha van gyereked, gyerekzár kell a böngészőbe.
2009. júl. 30. 23:52
 10/10 A kérdező kommentje:
nincs gyerekem én vagyok a gyerek 15/L .. de már letiltottam azokat szal nincs bajj
2009. júl. 31. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!