Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem működik a myvipchat?

Mért nem működik a myvipchat?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 00:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg leírhatnád hogy maga az oldal nem működik vagy a webcamod?Kicsit részletesebb info kéne
2012. szept. 8. 03:17
 2/3 anonim ***** válasza:
kapcsolódás közben nem megy, tudom. szerintem már nem foglalkoznak vele, így ha valami hiba van, az se tűnik fel senkinek, már elég régóta nem megy, bár amúgy sincs semmi értelme az egésznek, az ottaniakból a 98%-uk csak a f*szát veri...rosszabb mint a chatroulette..
2012. szept. 8. 13:49
 3/3 Kutyus70 ***** válasza:

Már több mint egy éve tetted fel a kérdést, de azóta sem működik. Nem tudom ki csinálta azt az oldalt, de gondolom valami hiba csúszott, aztán vagy nincs pénze az illetőnek a javításra, vagy egyszerűen leszarja. Ezzel az erővel mondjuk törölhetné is...

Amúgy tényleg nem sok értelme volt, mert amikor működött 100 beadott kamerából úgy 90 tényleg csak f***verés volt, így aztán normális emberrel ott nem is lehetett ismerkedni. Azt hiszem mind b*zik voltak, hiszen még csaj sem volt ott, szóval nem is értem mire verték... gondolom egymásra, ezért írtam, hogy b*zik. Tehát nem nagy vesztesség, hogy nem működik. Az sem kizárt, hogy emiatt állították le.

2013. dec. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!