Mi olyankor a teendő ha az e-mail címre egy olyan oldalról kaptam értesítést ahova nem is regisztráltam?
Figyelt kérdés
E-mail címemre egyik nap kaptam üzenetet mi szerint az egyik oldalon valaki írt nekem ,és ha el szeretném olvasni akkor lépjekbe. Rá mentem az oldalra de én arra az oldalra nem is regisztráltam magam.Megnéztem regisztrációt ott kérte szokásos adatokat. de lap alján írta hogy ahhoz hogy hiteles legyen regisztráció el kell küldeni egy szót SMS-be.Mivel én nem regisztráltam az oldalra hogy tudom le tiltani hogy ne kapjak több ilyen értesítőt.Az oldal üzemeltetőjének írtam de nem válaszolt még a levelemre. Ezen az 1 értesítőn kívül többet azóta nem kaptam.2012. szept. 6. 11:14
1/2 anonim válasza:
Már a másik kérdésednél is írtuk, hogy egy reklámüzenetnek ültél fel. Ezzel akarnak pénzt kicsalni emberekből.
Tedd magad túl rajta, és ne válaszolgass senkinek, mert ezzel csak jelzed nekik, hogy él az email címed oda továbbra is küldhetnek szarokat, célba érnek...
2/2 A kérdező kommentje:
azon is gondolkoztam már hogy törlöm az e-mail címemet amúgy se azt használom..mert van másik
2012. szept. 7. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!