A vaterán rendeltem egy terméket, de nem kaptam meg, de ugye előre utalásos volt a termék. Mit tegyek?
ha utánvételes akkor a feladószelvényen van egy kód amivel után lehet nézni a csomagnak ha viszont nem akarja küldeni akkor gondolom nem adta fel ha angy értékű akkor rendőrség gondolom
én is igy jártam feladtam a csomagot csak sajnos levélként és nem lehetett utánanézni hogy megkapta e persze ő nem kapta meg így se pénz se csomag
1. Jelentsd be a Vaterának, ők is eljárnak az ügyben (ismétlődő esetek miatt kitiltják az eladót)
2. Tegyél rendőrségi feljelentést. A Vatera (meg a Tesz-vesz, és egyéb online piacterek) üzletkötései MAGÁNJOGI SZERZŐDÉSNEK minősülnek, ennek megfelelően törvény kötelezi a feleket a megkötött ügylet lebonyolítására.
(Tudom, nem mindig célszerű polgár pert indítani, tekintve a magyar bíróságok tetűlassú ügyintézését... De azért a Vaterának jelentsd, hogy legalább másokat ne tudjon átverni egy ilyen alak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!