Youtuberol hogyan tudom letölteni a zenéket? Milyen program kell hozzá? Belinkelné valaik? Vagy elmagyaráznátok?
1. Megkeresed azt a videót(zenét) amit le szeretnél tölteni. A video jobb alsó sarka alatt kb. 1 centire van a "(more share options)" felirat, rákattintasz, ekkor megjelenik egy kis ablak benne egy URL címmel, ami ugy kezdődik, hogy, pl: http://www.youtube.com/watch?v=1bVYgYW6410 Ezt a címet kimásolod.
2. A böngészőben megnézed ezt az oldalt:
A középen látható szövegdobozba be kell illeszteni az előbb kimásolt youtube címet, majd a "Converts to" feliratnál kiválasztod az "MP3 (audio only)"-t. Végül kattints a Start-ra.
3. Elkezd dolgozni(konvertálni) majd végül egy felugró ablakban felajánlja neked hogy mentsd el.
Ha esetlek nem megy akkor ajánlani tudom a save2pc programot aminek letöltési helyét itt találod:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
21:14 es
megtudtam csinálni!!!! köszönöm!!!! ennél jobban sztem nem lehetett volna elmagyarázni!!!!
tod ez naon nagy teljesítmény tőlem!!!! KÖSZÍÍÍ imádlak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!