Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ujratettem a gepem de nem...

Ujratettem a gepem de nem tudom bekapcsolni a wifit. Segitenetek?

Figyelt kérdés
telorol fogom a netet a gephez,de nem birom bekapcsolni. fn+f2-t es fn+f3-at is nyomogattam de semmi...no lettemre eleg bena vok. acer aspire laptopom van ha ez szamit vmit. es semmifele alaplaptelepitom sincs. :(
2012. szept. 5. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
állítsd be a wifi kódot rajta azt jó lesz az
2012. szept. 5. 13:23
 2/10 A kérdező kommentje:
na ez most teljesen kinai volt. kifejtened jobban ha szepen megkerlek?
2012. szept. 5. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Valószínű hiányzik a wifi driver, meg kell nézni az eszközkezelőben van e sárga felkiáltójel a hálózati eszközöknél. Amennyiben igen, akkor a gyártó oldaláról a típusszám alapján le kell tölteni a megfelelő drivert, majd telepíteni.
2012. szept. 5. 13:33
 4/10 A kérdező kommentje:
halozati vezerlo mellett van. meg ethernet vezerlo,meg még vagy 5 mellett :s az egyeb eszkozoknel...
2012. szept. 5. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, akkor ez lesz a baj, szerintem szólj egy hozzáértő barátnak, kb. 10 perc alatt megcsinálja, lehet jobban jársz ha nem te bajlódsz vele.
2012. szept. 5. 13:40
 6/10 A kérdező kommentje:
ahh nincs senki a kozelemben. kulfoldon elek azert is tettem ujra a gepet h magyar nyelvu legyen. static.lhp.hu/letoltokozpont.hu/driverek/a/acer_aspire_5315_driver_pack_winxp.zip ez nem lenne jo ha letoltenem???
2012. szept. 5. 13:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ez lenne a legjobb megoldás, inkább a gyártó oldaláról kellene leszedni, laptopod típusa(a gép hátulján lévő matricán megtalálod)?
2012. szept. 5. 13:44
 8/10 A kérdező kommentje:
basszus te mar segitettel nekem egyszer :) na mindegy. szal ez van rajta: acer aspire v5-531
2012. szept. 5. 13:47
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

A következőt kell csinálni, le kell tölteni mind a kettő wifi(wireless) drivert, átmásolod a laptopra, kicsomagolod őket egy mappába és eszközkezelőből telepíted őket. Eszközkezelőben a vezeték nélküli hálózatra jobb klikk->illesztőprogram frissítése->update kihagy->telepítés listából->betallózod a mappát ahová kicsomagoltad a drivereket és a rendszer kiválasztaj a megfelelőt.

Ha már megy a wifi, akkor a többi drivert is letöltheted a gépre és hasonlóan járj el velük.

2012. szept. 5. 13:56
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Bocs rosszat linkeltem.

2012. szept. 5. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!