Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Erős usb-s wifi adapter?

Erős usb-s wifi adapter?

Figyelt kérdés

Ez fontos, usb-s kell! Olyan kellene ami 100m-ig ellát, úgy, hogy közte fák, és házak vannak...

Ja, és mielőtt lecsesznétek, nyilvános wifi, csak gyenge a laptopban az adapter.

2012. szept. 3. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt te sem gondoltad komolyan...
2012. szept. 3. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Tehát akkor ezek szerint nem létezik ilyen.

Akkor valami "extra nagy" hatótávú?

2012. szept. 3. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. szept. 3. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha neked megér 12k-t az a net, akkor veheted az előző által linkelt cuccot.

Szerintem. Valaki még írhatna, mert nincs személyes tapasztalatom a linkkel kapcsolatban.

G.

2012. szept. 3. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Mi már használtunk hasonló cuccot. 5GHz-es volt csak mi a vaterán vettük de aszem hogy az is 10k körül volt(talán drágább mint ami linkeltem) Igazából ez úgy ér valamit ha kettőt veszel és felrakod a routerra is és a jelfogóra is. Így 100% hogy a linkelttel is működne de kettő már nagyon drága. Lehet hogy működne eggyel is de akkor fontos hogy a router nem egy vasbetonból készült ház közepén legyen elhelyezve hanem lehetőleg ablaknál. Esetleg egy olcsóbb módszer. A routerre szerez be egy ilyet: [link] és ezt valahogy szereld fel a padlásra plusz egy ilyen antenna a vevőre: [link] Szerintem így is működne és egy kicsivel olcsóbban kijössz mint ha azt a készletet vennéd.
2012. szept. 3. 21:56
 6/6 anonim válasza:

Ha ezzel az eszközzel befogod, illetve tudod használni a közelben lévő nyílt internetet, akkor simán megér egyszeri 12.000 Ft-ot. Három, maximum négy hónap alatt megtérül az ára.

Még esetleg érdemes ezt is megpróbálni:

http://www.youtube.com/watch?v=bTVd5T3gAwg&list=FLZKSnyQEKW-..

Ha valóban 100 méteren belül van a Wifi, akkor jó esélyed van rá, hogy megfelelő erősségű vevővel tudd használni, azaz egyszeri befektetéssel ingyen internetezhess otthon.

2012. szept. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!