Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szaggatnak a videók...

Miért szaggatnak a videók Chrome-ban?

Figyelt kérdés
Pár napja csinálja csak és nem tudok rájönni az okára. A legfrissebb verzió van meg és bármilyen oldalt nézek ahol videók vannak, vagy a kép szaggat, vagy a hang, vagy mindkettő. Már megpróbáltam a bővítményeket is letiltani, hogy hátha azok közül valamelyik csinálja a dolgot, de az sem vált be. Az internetkapcsolattal sem lehet gond, mert akkor már eddig is csinálta volna a dolgot. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi lehet a probléma. Megfigyeltem már azt is, hogy akkor is csinálja, ha megnyitok egy új oldalt és azt tölti, vagy épp nyitva van mondjuk a youtube és én közben megy másik oldalon csinálok valamit (még akkor is szaggat, ha egy másik oldalt csak görgetek közben!). Nagyon örülnék ha valaki meg tudná írni, hogy mitől lehet ez, mert eléggé idegesítő és tényleg pár napja csinálja csak, előtte soha semmi gond nem volt, bármennyi oldalt is nyitottam meg egyszerre, vagy bármit is csináltam böngészéskor. Előre is köszönöm, ha valaki válaszra méltat!

2012. aug. 31. 11:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!