Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan oldal ahol saját...

Van olyan oldal ahol saját fájlokat tölthetek fel és azt csak én tudom megtekinteni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolom mint valami internetes saját mappa.

Olyan kéne ahová regisztrálni kell.Csak én tudok kotorászni a dolgaim között.Lehetőleg magyar kéne.Nem olyan ahol meg osztok fájlokat hanem ahol tárolhatom ha pl formázom a gépet vagy ha elveszne a gépemről akkor arról az oldalról le tudjam megint tölteni.

2012. aug. 30. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
igazából a kepfeltoltes.hu-n kiválaszthatod h publikálod e a képeidet, és utána ha beírod a feltöltés alá, az e-mailedet, akkor levélben még visszanézheted a képeket
2012. aug. 30. 21:52
 2/3 Argloss ***** válasza:
Google Drive, Dropbox, SkyDrive (Microsoft), Box mind-mind online tárhelyek. Van megosztási lehetőség is ezeken, de ez nyilván nem kötelező jellegű, lehet minden privát. (nem éppen magyarok, de a google drive meg a skydrive tud magyarul is)
2012. aug. 30. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi egy a SkyDrive nagyon jó.köszi
2012. aug. 30. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!